• Header Jos 1
  • Header Jos 2
  • Header Jos 3
  • Header Jos 4
  • Header Jos 5
  • Header Jos 6
  • Header Jos 7

foto-jos.nl

  Home

In juni en juli natuurlijk ook erg druk geweest met de vogelwacht en daar zal ik ook nog wat plaatjes van gaan plaatsen in de vogelwacht map. verder in juli wel voldoende gewandeld, maar met iets minder vaak de camera om de nek en meer bezig met de kilometers. Ook een paar warme dagen gehad en dan doen de katten altijd lekker gek om aan verkoeling te komen.

De PH-BVA in RIO kleuren ook al een paar keer boven de tuin gezien.

Murphy heeft het warm en dus lekker in het tochtje dat door het openstaande raam binnenkomt gaan liggen.

In de tas koelt het ook al niet af....

Dan maar weer op de vensterbank.

Zondag 24 juli naar Dusseldorf geweest en we hebben ons daar weer prima vermaakt en we hadden erg mooi weer deze dag.

de Boeing B787-900 Dreamliner van Etihad in de nieuwe kleuren is erg mooi

De nieuwe Airbus A350 van Singapore is ook niet te versmaden

Bij starts komt de 400mm nu goed van pas!

En voor close-ups natuurlijk.

Nadat ik ineens storingen kreeg in de 600D body ben ik hiermee naar Cameraland gegaan en die hadden al snel door wat er stuk was aan deze camera en dus zaten daar dure reparatiekosten aan verbonden en dus moest ik de keuze gaan maken om te gaan repareren, of te gaan vervangen en uiteindelijk voor die tweede optie gekozen. Met de Canada reis voor de boeg meteen een keuze omhoog in kwaliteit gemaakt en dus de tweede droom aangeschaft; de Canon EOS 7D Mark II body en dus nu zowel de mark II body als lens in bezit!!!

Deze droom is nu werkelijkheid geworden en ik ben er erg blij mee. Alle harde uren op het werk van de afgelopen periode kan ik nu in mijn handen nemen en er mooie foto's mee gaan maken.

Als de 60D vervangen moet gaan worden in 2017 of 2018 gaat daar een fullframe body voor aangeschaft worden, maar die droom hou ik nog even tegoed.....