• Header Jos 1
  • Header Jos 2
  • Header Jos 3
  • Header Jos 4
  • Header Jos 5
  • Header Jos 6
  • Header Jos 7

foto-jos.nl

  Home

Op woensdag 10 juni samen met Sonja naar Volendam en Marken geweest en we hebben ons prima vermaakt.
We waren al om half 10 in Volendam op de dijk en daar was het nog heerlijk rustig en hebben we lekker kunnen wandelen zonder al te veel verkeer en mensen om ons heen.

Na eerst het noordelijke deel van de dijk bewandeld te hebben zijn we weer omgekeerd en terug gaan lopen naar het centrum en de twee jachthavens.

Lees meer: Bezoek Volendam en Marken

Ik wilde gaan kijken bij de werkzaamheden die aan de afsluitdijk uitgevoerd worden en vrijdag 25 oktober hier naar toe gereden. De weersvoorspellingen waren goed en bleken achteraf niet te kloppen, want waar het droog zou blijven heb ik toch een aantal buien op de kop gehad deze dag. Dat levert dan weer wel een aatl leuke plaatjes op.

Eerste stop was het waddencentrum bij Kornwerderzand en daar even rondgewandeld. Helaas waren de werkzaamheden aan de noordkant van de dijk niet te bezoeken/bekijken en dus nog even naar de sluizen gewandeld.

Lees meer: Bezoek afsluitdijk oktober 2019

Al een aantal jaren hier niet meer naar toe geweest en dit maar weer eens op de agenda gezet voor dit jaar.

Willem en Gerard wilden ook mee en dus samen die kant op gereden in september.

Lees meer: Bezoek Burgers Dierenpark Arnhem

Elk jaar gaan we 1 of 2 keer naar Dusseldorf om daar te genieten van de vliegtuigen die daar binnenkomen en de prachtige locatie die je daar hebt om ze ook erg mooi te kunnen fotograferen.

Samen met kameraad Eric weer een mooie dag gehad en ook ontzzettend veel geluk met het weer, want de verwachte onweersbuien kwamen pas echt doorzetten op het moment dat we gestopt waren en vertrokken vanaf het vliegveld richting huis.

Lees meer: Jaarlijkse tripje Dusseldorf